English English Polski Deutsch Austria Italy Facebook

Slavnostní vyhlášení MČR a PAČR 2016 ...

Slavnostní vyhlášení MČR a PAČR 2016 ...

Včera (26.11. 2016) proběhlo v hotelu Studánka, nedaleko Rychnova nad Kněžnou, slavnostní vyhlášení motokárových seriálů Mistrovství České republiky a Poháru Autoklubu České republiky.

Pořadatelství vyhlášení bylo Autoklubem ČR svěřeno AK Moravská Třebová. (Opraveno 28.11.2016 - 8,00 - na pořádání vyhlášení se společně podílel Svaz kartingu AČR a AK Moravská Třebová !!!).

Vzhledem  k tomu, že bylo spojeno vyhlášení MČR a PAČR (větší počet účastníků vyhlášení), tak se domnívám, že nebylo místo zvoleno nejšťastněji, a to vzhledem k malé velikosti sálu. Sál byl zaplněn tak, že lidé seděli namačkáni na sebe a brzy po zahájení vyhlášení bylo ovzduší nevhodné pro takovouto slavnostní akci. Navíc při takové "hustotě" sedících  účastníků se brzy projeví to, že účastníci po kratší době programu začínají mezi sebou intenzivně komunikovat, a to se samozřejmě podepíše na celkové atmosféře slavnostní události. Nic měně je nutné podotknout, že prostředí bylo velmi pěkné a program byl velmi dobře připravený, který měl naštěstí pro přítomné velmi rychlý spád. Mimo klasické vyhlášení nejlepších jezdců v obou seriálech, jehož pořadí vám je jistě velmi dobře známé, došlo i na zvláštní ocenění a jeden zvláštní bod programu.

 

- Zvláštní ocenění a poděkování AČR  jezdcům : Adamu Koutovi za titul Mistra Evropy v superkartech a Patriku Hájkovi za titul Vicemistra Evropy v kategorii KZ. 

- Zvláštní ocenění a poděkování Petru Běželovi za druhé místo v Grand Finals Rotax Max Challenge 2016 v kategorii Senior.

- Zvláštní ocenění a poděkování Adamu Kowalskému za vítězství v Finale Internazionale Easykart v kategorii Easykart 60.

- Tradiční a zvláštní "Cenu Jiřího Balcara" získal za rok 2016 Karel Simon - KartCZ.

- Zvláštní bod programu - Martin Gregor všem přítomným  představil projekt nového motokárového areálu "SteelRing", který  je již ve výstavbě na Moravě nedaleko Třince. 

- Se svou funkcí Viceprezidenta AČR pro karting se také s přítomnými rozloučil končící Zdeněk Lindr.

 

Více fotografií na Fb KartingSport - zde a nebo v galerii www.fotosport.cz



 


icon Vráťa Ondráček icon 27.11.2016, 17:43 icon 1595x icon 0x

Galerie k článku (9)


Komentáře (0)

Zatím žádný komentář. Buďte první.

Pro komentování se prosím přihlašte.


Čtěte také...

Pořadí týmů po 1. závodu FIA ME ...

Pořadí týmů po 1. závodu FIA ME ...

Po prvním závodu FIA ME motokárových kategorií OK a OK JUnior, který se jel ve španělské Valencii, se také můžeme podívat na...

icon FIA / V.Ondráček icon 28.3.2024, 5:07 icon 60x icon 0x

Výsledky 1.závodu FIA ME OK a OK Junior - Valencii

Výsledky 1.závodu FIA ME OK a OK Junior - Valencii

První závod evropského šampionátu kategorií OK a OK Junior, se odjel o minulém víkendu (22.-24.3.2024) ve španělské Valencii....

icon Vráťa Ondráček icon 26.3.2024, 5:55 icon 125x icon 0x

Rozhovor s Adamem Koutem ...

Rozhovor s Adamem Koutem  ...

Kariéra bývalého motokáristy Adama Kouta pokračuje ... Dnes nám na pár otázek před sezónou bude odpovídat jezdec, který...

icon V.Rožánek / V.O. icon 23.3.2024, 18:54 icon 143x icon 0x